• Nyitólap
  • Szolgáltatásaink
  • Bútorok gyártása

Bútorok gyártása

Az általunk készített bútorok kielégítik a modern kor igényeit.  A bútorokat a vevői elképzelés alapján készítjük fából, vagy bútorlapból, bármely – a vevő által elképzelt - stílusban.

Személyes egyeztetéssel, anyagismertetéssel, majd tervezéssel segítjük a vevők terveinek pontosítását.

Ezt követően lebonyolítjuk a teljes kivitelezést, valamint a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat. (anyagbeszerzést, kivitelezést, kapcsolódó szakipari munkák koordinálását, szállítások összehangolását, stb.).

 

Észrevétel a bútora megtervezéséhez!

Ne feledkezzen meg arról, hogy a tömörfa bútorok maradandóbb értéket képviselnek. Egy impozáns, szépen kivitelezett egyedi tömörfa bútor a kor előre haladtával csak növeli értékét, feltéve, ha gondosan ápoljuk, karbantartjuk.

Fontos szempont lehet még a szín- és anyagválasztásnál, hogy a milyen hatást kívánunk elérni! A bútort kívánjuk kihangsúlyozni, hogy az legyen a helyiség éke, vagy inkább a környezetét szeretnénk hangsúlyossá tenni. Az előbbinél hangsúlyosabb árnyalatokat, az utóbbi esetben a környezetbe harmonikusan illeszkedő színeket javasoljuk. Amennyiben a környezet és a bútor is hivalkodó, elvész az igényesség érzet.

 A beépített elektronikai berendezések a közművekhez csatlakoznak, ezért azok elhelyezkedése behatárolhatja a lehetőségeket. (pl: ivóvízvezeték, elfolyó, elektromos vezetékek és dugaszoló aljzatok, szellőző kürtő, stb.)

Nem utolsó sorban a funkciót is szem előtt kell tartanunk, és nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a bútor szolgál minket. Az ajtók nyitási iránya, valamint a fiókok elhelyezése erőteljesen meghatározza a kényelmünket. A legpraktikusabb megoldásokat a mindennapos használathoz kell igazítani, mely személyenként eltérhet.

A bútorlap és fa mintákat az Alapanyagok címszó alatt találja.

Ha az egyedi elképzelések érdeklik, látogasson el a Ötletgaléria odalunkra!

Kiemelt partnerek

Rólunk

Cégünk 2010-ben alakult azzal a céllal, hogy új színt vigyen a hazai asztalosipari termékgyártásba. Célunk a hazai és a nemzetközi piac egyedi igényeinek kielégítése magas minőségben, versenyképes áron...

Bővebben

Kapcsolat

6400 Kiskunhalas,
Bocskai u. 10.
Telefon: +36 70 339 2302
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.