Szolgáltatás

Szolgáltatásaink kiterjednek minden fa bútor és berendezés beépítésére, javítására, szerelésére és karbantartására.

Nem csak a saját termékek karbantartását vállaljuk, hanem felújítjuk régi bútorát, kicseréljük a szükséges alkatrészt, vagy újból felületkezeljük.

A munka menete:

-          Megkeresés: a megkeresés történhet telefonon, e-mail-ben vagy személyesen.

-          Megkeresés-visszaigazolás: megkeresést követően kollégáink 24 órán belül jelentkeznek és felveszik az adatokat, valamint időpontot egyeztetnek a személyes felméréshez.

-          Személyes egyeztetés: a helyszíni egyeztetés során felvesszük a méreteket és közösen meghatározzuk a műszaki kialakítás részleteit. A részletek kialakításában segítséget nyújtanak katalógusaink, a különböző színskálák és alapanyagminták.

A munkákat otthon elkészített rajz, skicc alapján is megvalósítjuk. Ebben az esetben a megrendelőnek pontosan meg kell határozni a termék anyagát, felületkezelési igényét, méreteit, esetlegesen a helyszínről fotókat és méretezést is biztosítani kell. A telefonos egyeztetés ezekben az esetekben sem kerülhető meg.

-          Tervezés – elfogadás: A személyesen egyeztetett kialakításról igény esetén látványtervet készítünk, melynek elfogadása esetén elkészítjük árajánlatunkat.

Igény szerint elkészítjük megálmodott bútorának 3 dimenziós látványtervét, így élethű képet kap a leendő berendezésekről. Ezen látványterv segítségével lehet finomítani és módosítani az elképzeléseket, hogy a lehető legtökéletesebb megoldások szülessenek.

-          Árajánlat: az árajánlat elfogadása esetén írásbeli megrendelést kérünk.

Korrekt árajánlatot csak személyes egyeztetés után tudunk adni, hiszen a pontos méret a jó árajánlat elengedhetetlen feltétele.

Amennyiben az ajánlatkérő nem kéri a felmérést, csak hozzávetőleges árat tudunk adni.

Az ár az esetleges módosítások miatt változhat. Az árajánlathoz mellékelt leírás részletezi a felhasznált anyagok minőségi és technikai tulajdonságait, valamint a kialakítandó szerkezet pontos műszaki leírását.

Az ajánlat tartalmazza a felméréstől a szállításig és a helyszíni összeszerelésig a tételes árakat. Árajánlat érvényessége: 30nap.

-          Finanszírozás: a terméktől, vagy kivitelezéstől függően az alábbi finanszírozási megoldással tudunk munkát vállalni.

  • Egy összegű teljesítés az átadáskor
  • Előleg kérés a munka megkezdése előtt, majd átadáskor
  • Részletekben történő kifizetés a teljesítéshez mérten, az előzetes megállapodás alapján kialakított ütemben.

-          Megrendelés A megrendelés minden esetben írásban történik.

A  kapcsolattartás alapvetően az info@ icholz címen és a 70/421-4900 telefonszámon történik.

-          Gyártás előkészítés- egyeztetés: Az alapanyagok kiválasztása után megmunkálás, -sszeszerelés, majd felületkezelés történik.

Összetettebb munkák esetén az ügyfelekkel folyamatosan kapcsolatban maradunk a menet közben adódó kérdések pontosítása érdekében.

-          Gyártás: A termék előállítása a vevői igények szerint történik.

-          Vállalási határidő: A megrendeléstől számított kb: 2-6 hét, megrendelésenként változó. A gyártási idő a munka összetettségének is függvénye.

-          Szerelés: A gyártást követően a termékeket a helyszínre szállítjuk, összeszereljük és beállítjuk. A helyszínen szükség lehet elektromos energiára, megvilágításra, megfelelő levegőminőségre. Ezen feltételek meglétét előre egyeztetni szükséges.

-          Finanszírozás: a terméktől, vagy kivitelezéstől függően az alábbi finanszírozási megoldással tudunk munkát vállalni.

  • Egy összegű teljesítés az átadáskor
  • Előleg kérés a munka megkezdése előtt, majd átadáskor
  • Részletekben történő kifizetés a teljesítéshez mérten, az előzetes megállapodás alapján kialakított ütemben.

-          Garancia: termékeinkre 1 év garanciát vállalunk, mely a szerkezeti elemek rendeltetésszerű használata mellett értendő.

-          Karbantartás: az általunk gyártott termékeket a garanciaidő lejárta után, külön díj ellenében karbantartjuk.

-          Hulladék: Igény esetén régi bútorát, berendezését elbontjuk és elszállítjuk. A helyszíni összeszerelést követően gondoskodunk a takarításról és hulladék elszállításról.

Nézze meg termékeinket interneten, katalógusban vagy személyesen!

Válassza ki és küldje el a megrendelést!

Keressen minket bizalommal!!!

Kiemelt partnerek

Rólunk

Cégünk 2010-ben alakult azzal a céllal, hogy új színt vigyen a hazai asztalosipari termékgyártásba. Célunk a hazai és a nemzetközi piac egyedi igényeinek kielégítése magas minőségben, versenyképes áron...

Bővebben

Kapcsolat

6400 Kiskunhalas,
Bocskai u. 10.
Telefon: +36 70 339 2302
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.