Partnereink

JAFHOLZ

JAFHOLZ

Európában vezető gyártó cégek termékeit is forgalmazzuk, amit a tengerentúlról érkező speciális importtal egészítjük ki. Választékunk széleskörű termékcsoportokból áll, falapok, rétegelt lemezek, burkolóanyagok és kiegészítők, fűrészáru és furnérok.

A cég honlapja

FALCO

FALCO

Forgalmazzuk továbbá a Kronospan MOFA Rt HDF (natúr, lakkozott) lapjait, rétegelt lemezeket, MDF lapokat (natúr, laminált), OSB-3 lapokat nútféderes kivitelben is. A teljes Falco választékot, méret, struktúra és színválasztékban Budapest és vonzáskörzetében felmerülő nagy és kiskereskedelmi igényeket gyorsan, pontosan, készletből tudjuk teljesíteni.

A cég honlapja

MEGAFRONT

MEGAFRONT

A Megafront az „Igényes Konyhabútor Kezdete” a bútorajtó elvre figyelve, immáron több mint 7 éve alakult azzal a szándékkal, hogy a bútorajtó, bútoralkatrész kínálatok teljes egészét átfogva színesítse a piacot.

A cég honlapja

FOREST

FOREST

A Forest vezető gyártók termékeit importálja a világ számtalan pontjáról. Az importtevékenység mellett a termékek tetemes része magyarországi gyártatásból és saját gyártásból származik. Vásárlói partnereink magyar- és a környező országokban működő - bútorgyártó üzemek és viszonteladók, valamint jelentős nagyságrendet képviselnek a hazai barkácsáruház-láncolatok is.

A cég honlapja

MILESI

MILESI

A cég fő célkitűzése, hogy megvédje, megőrizze és a lehető legjobbat hozza ki a fából- mindezt erre a célra kifejlesztett felületkezelő anyagokkal. A MILESI megalapítása óta kizárólag a faipar területére összpontosította minden tevékenységét, szellemi és anyagi befektetését.

A cég honlapja

FAKTÚRA

FAKTÚRA

Fő tevékenységünk:bútorlap és kiegészítő szerelvények nagykereskedelme, bútorlap szabászat. Forgalmazott termékek: laminált bútorlap, konyhai munkalap, farostlemez, frontelemek, bútor-szerelvények
A bővülő megrendelési igények gyorsabb és korszerűbb kielégítése érdekében 2000-ben és 2001-ben több gépet is vásároltunk.

A cég honlapja

NETT FRONT

NETT FRONT

Cégünk megbízható nyugat-európai beszállítói jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy minőségi alapanyagaikkal minőségi terméket állítsunk elő. Az általunk gyártott frontok az ezen a területen elérhető legújabb technológiával készülnek. Termékeink megfeleltek a legszigorúbb német konyhagyártók tesztjein, és ezáltal, a Nett Front Kft. jegyzett cég lett az európai bútorpiacon is.

A cég honlapja

CSERCSICS

CSERCSICS

A cég alapítója Csercsics Antal, aki kezdetekben Toronyban a családi háznál tevékenykedett. Mivel a kis méretű 37 m2-es műhelyben egy idő után már nem fért el, ezért a falu szélén vásárolt a család egy területet, ahol lehetőség nyílott a terjeszkedésre. A cég jelenlegi székhelye Toronyban található, amely az osztrák-magyar határ közelében helyezkedik el.

A cég honlapja

AT-X

AT-X

Cégünk, a termékválaszték bővítésekor mindig szem előtt tartja a vásárlók igényeit, figyelemmel kísérjük az aktuális trendeket. Kiemelt figyelmet fordítunk a partnerekkel való személyes, kiváló kapcsolat kialakítására és ápolására.

A cég honlapja

Kiemelt partnerek

Rólunk

Cégünk 2010-ben alakult azzal a céllal, hogy új színt vigyen a hazai asztalosipari termékgyártásba. Célunk a hazai és a nemzetközi piac egyedi igényeinek kielégítése magas minőségben, versenyképes áron...

Bővebben

Kapcsolat

6400 Kiskunhalas,
Bocskai u. 10.
Telefon: +36 70 339 2302
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.